Βιβλιοθηκη

Προτείνονται : Η Βιβλιοθήκη της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας, καθώς και η πρόσβαση σε βασικούς ιστότοπους ανεύρεσης ψυχαναλυτικής βιβλιογραφίας, το PEP-Web, η αναζήτηση γερμανόφωνης ψυχαναλυτικής βιβλιογραφίας της Γερμανικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας, η Βιβλιοθήκη S. FREUD της Société Psychanalytque de Paris (SPP) και ο ιστότοπος Cairn.info.

Η Βιβλιοθήκη της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας στην ιστοσελίδα της openABEKT :

psychology libraries

Δύο σημαντικές βιβλιοθήκες για τις Επιστήμες της Ψυχικής Υγείας ανοίγουν τον κατάλογό τους με openABEKT : https://www.openabekt.gr/news/dyo-simantikes-bibliothikes-gia-tis-epistimes-tis-psyhikis-ygeias-anoigoyn-ton-katalogo-toys

Ξενες Βιβλιοθηκες

Πρόσβαση στην BIBLIOTHEQUE SIGMUND FREUD, στην βάση δεδομένων Cairn.info, στην μηχανή αναζήτησης γερμανόφωνης ψυχαναλυτικής βιβλιογραφίας και στον ιστότοπο psychoanalytische ressourcen.

 

 

Το βιβλιο του μηνα

Σκοπός της είναι η ανάδειξη και παρουσίαση σημαντικών βιβλίων που μπορείτε να βρείτε στη βιβλιοθήκη της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας.

PEP-WEB

Psychoanalytic Electronic Publishing 

A psychoanalytic library at your fingertips

Πρόσβαση στην βάση αναζήτησης ψυχαναλυτικής βιβλιογραφίας

 

 

Εργογραφια

μελών και εκπαιδευομένων της ΕΨΕ

 

ΒIΒΛΙΟΘΗΚΗ της ΕΨΕ

Η Βιβλιοθήκη της ΕΨΕ δημιουργήθηκε με στόχο να υποστηρίξει την τεκμηρίωση και εδραίωση της ψυχαναλυτικής σκέψης και την έρευνα στην ελληνική και ξενόγλωσση ψυχαναλυτική βιβλιογραφία

Η Βιβλιοθήκη είναι ανοικτή στο κοινό ...